Maya wijsheid


De eeuwenoude wijsheid van de Maya's

 

De Universele kennis en wijsheid van de Maya's brengt je op eenvoudige wijze in verbinding met de natuurlijke ritmes van het leven en met de blauwdruk van je eigen innerlijke natuur. De oude Maya’s waren een hoogontwikkeld volk op het gebied van onder andere architectuur, wiskunde en astrologie. Zij gebruikten hun kalenders om herhalingen en patronen in kleine en heel grote cycli van de tijd te herkennen.

 

 

 

De Tzolkin, de spirituele kalender van de Maya's, geeft je inzicht in jezelf, in je levenslessen en levensvragen, in je relaties en de wisselwerking met andere mensen, in je passie en je zielenkracht en in de nieuwe weg die zich in deze tijd aan je laat zien.

  

We leven in een tijd waarin steeds duidelijker wordt dat het belangrijk is om te vertrouwen op de kracht van de natuur, je eigen natuur en op wat je intuïtief weet en voelt. De Maya wijsheid en hun Tzolkin kalender helpen je je eigen natuur te ontdekken, je mogelijkheden in kaart te brengen en je valkuilen te doorzien. Hoe bewuster je bent, des te meer je kunt gaan vertrouwen op je eigen wijsheid en kompas.

 

 

In een maya sessie bereken je je geboorte-energie. Elke dag heeft een zonnezegel die een scheppingsenergie vertegenwoordigt en een toon die een dynamiek aangeeft. Er zijn 20 zonnezegels en 13 tonen, 260 verschillende combinaties van tonen en zegels. De combinatie van het zegel en de toon van de dag dat jij geboren bent, geven je maya geboorte-energie aan. Naast je geboorte-energie is er nog veel meer informatie uit de Tzolkin te halen aan de hand van jouw geboortedag. Je kunt de energie berekenen tussen jou en een ander, de energie van je naam of de naam van bv je bedrijf. Je kunt ook uitrekenen wat je ondersteunende, voedende, helende en gidsende krachten zijn die je helpen weer in balans te komen.


' Zo verhelderend! Alles klopt! Zoveel herkenning.'


**********

“Ik kwam eigenlijk on een hele andere reden bij Sonia terecht. Ze bood mij aan om mijn Maya kalender uit te werken. Zo verhelderend! Alles klopt! Zoveel herkenning. Veel dingen wist en voelde ik al maar het was erg goed om het vuurtje weer aan te wakkeren! Daarna samen met Sonia mijn slang (mijn geboortezegel in de Maya kalender is Rode Slang) beeldend vorm gegeven. Zo fijn om dit met Sonia te doen. Ik voelde me enorm op mijn gemak en veilig om alles te bespreken. Het heeft me zoveel gebracht en enorm veel in gang gezet.”

**********

Super waardevol om zo'n Maya sessie te combineren met een creatieve sessie waarin je je zegel beeldend vormgeeft waardoor je de kracht ervan nog meer kunt ervaren, voelen en zien.