Two-getherness

Collage Moeder en dochter van 12
Collage Moeder en dochter van 12

Samen, met z'n tweeën komen jullie in mijn praktijk. Gedurende 2,5 uur is het jullie moment. Jullie maken samen iets of elk apart (afhankelijk van het doel en de behoefte), waar je blij van wordt, waar je van gaat stromen en je eigen essentie weer voelt. In overleg is veel mogelijk, jullie wensen staan centraal. Je gaat opgeladen weer naar huis met een werk waar jouw ziel in zit en een steviger verbinding!  

 

Wanneer?

  • als je de behoefte voelt om te verbinden,
  • om elkaar aandacht te geven,
  • om een fijn moment samen te hebben,
  • bij een bijzonder moment aandacht te geven zoals een verjaardag, jubileum, uit huis gaan van je kind, eerste menstruatie van je dochter,
  • als je iets wilt maken voor een gezamenlijke kennis,
  • bij afscheid van een dierbare (mens of dier)
  • zomaar. 

Voor wie?

Vriendinnen, zussen, ouder & kind, tweelingen, broer en zus, grootouder & kleinkind, gezinnen, stellen ......

 

Psssssssst
Met z'n driëen komen kan ook! Three-getherness!!!

 

 "In de waan van de dag vliegt de tijd voorbij. Opeens is je dochter 8,5 jaar en denk je soms: weet ik wel wat er in haar omgaat? Hoe blijf ik goed met haar in verbinding? Wat heeft ze eigenlijk van me nodig? Alles in mij schreeuwde om 1 op 1 tijd met mijn mooie, wijze en vurige dochter. Via een vriendin werd ik gewezen op Centrum de Stip van Sonia. Nadat ik zelf een ontzettend leuke middag bij haar had gehad waarin ik een tempeltje had gemaakt, besloot ik een sessie te boeken voor mij en mijn dochter. Na een warm ontvangst vernam ik aan mijn dochter dat ze zich al snel thuis voelde en kwamen de mooie gesprekken op gang. We gingen op zoek naar plaatjes, teksten en kleuren die we mooi vinden en die iets in ons losmaakten. We vertelden elkaar er over en gaven ze een plek op een groot karton. Bij elk beeld, elke kleur en elke tekst vormde zich meer en meer ons eigen kunstwerk. Ik zag mijn dochter heerlijk zakken in haar lijf terwijl ze met haar vingers krijt uitveegde over de lege plekken op het karton. Ze deelde prachtige verhalen met mij, maar ook met Sonia, die haar met mooie vragen hiertoe ook uitnodigde en met een open houding haar verhaal aanhoorde en haar bekrachtigde. Sonia nam alle tijd voor ons. Ze faciliteert en begeleidt op een heerlijke authentieke manier en je voelt je er al snel op je gemak. Mijn dochter en ik hebben een onbetaalbaar kunstwerk mee naar huis genomen, dat de titel: 'Ons fijne gevoel' heeft gekregen. Wij kijken samen terug op een dag van onschatbare waarde.” 

 

 

**********


“Op die ene stormachtige dag in februari vonden mijn vriendin en ik dat dat geen reden was onze afspraak voor een two-getherness workshop ‘tempeltje maken’ bij Sonia te skippen. En wat een heerlijke middag werd het! Onder het genot van warme drankjes en allemaal lekkers werden we door Sonia op ons gemak gesteld en door het proces van het maken van het tempeltje geleid. Zij zag steeds wat we nodig hadden aan materiaal, reikte dat aan, hield de tijd in de gaten zodat wij konden kijken, voelen en creëren. En daar kwamen in korte tijd zomaar prachtige tempeltjes uit onze handen! Vooraf vroeg ze ons een intentie voor het tempeltje op papier te zetten en voor mij was dat om ‘rust’ op te zoeken. Het was fijn om dit samen met een lieve vriendin (die mij dit cadeau gaf) te maken en thuis een tastbare herinnering aan onze middag te hebben. Het tempeltje heeft thuis een mooi plekje gekregen.” 


“Ik wilde een vriendin een origineel cadeau geven. Ik wilde graag quality-time met haar en tegelijkertijd wilde ik haar iets geven met betekenis. Dus nam ik haar mee naar Sonia voor een Two-getherness. Onder het genot van heerlijke thee en allerlei lekkers, hebben we beide een tempeltje gemaakt met, voor ons, grote betekenis. De mooie vragen van Sonia hielpen ons betekenis te geven aan het beeldje en de kleuren die we hebben gekozen. De ontelbare soorten materialen om uit te kiezen, maakten het een Walhalla (ook als je geen creatieveling bent). Ik kijk terug op een heerlijk middag met mooie gesprekken, in verbondenheid en met een prachtig resultaat. Bedankt voor je fijne begeleiding Sonia.”

**********


"Dinsdag hebben we extra speciaal de verjaardag van mijn moeder gevierd met het maken van een altaartje bij Sonia Hoenders.Iets maar dan een jaar na de stamcellen transplantatie zitten we erover na te praten aan de mooie tafel. Mam dezelfde jurk als tijdens de transplantatie aan (met stamcelletjes erop ;-)). Het lievelingslied van oma dat ineens te horen is terwijl we bezig zijn…

Raaf die ontspannen onder oma ligt.

Met een lach en een traan blikken we terug. Vol liefde en dankbaarheid voor het leven toveren we ondertussen deze pareltjes te voorschijn!

Dank Sonia voor je liefdevolle bedding, de zaligste cappuccino’s, de juiste aanwijzingen, de ruimte, je humor, de spiegels en de parels die tevoorschijn kwamen 💜

 

Dikke vette leuke aanrader om te doen!"

🌈🦄🐬🦉