Easy Peasy

zachte krachtcirkel voor vrouwen 2022/2023Een moment voor jou! Omdat het fijn is om samen te komen met andere vrouwen. Want, als vrouwen samenkomen, ontstaat er MAGIE!!!!!!
En laten wij nou gek zijn op magie.

(Easy peasy? Ja, omdat het gemakkelijk en zacht mag)

Op 5 ochtenden komen we samen in een zachte krachtcirkel met 10 vrouwen om te delen & te helen, te verbinden & te ontvangen, te voelen & te ervaren. 

 


We starten in december, vlak voordat de winter begint, als het buiten vroeg donker is en we binnen de lichtjes aansteken. Een periode van verstilling, van rust, van grenzen bewaken en selfcare. We eindigen als de eerste bloemetjes weer verschijnen en de lente aanklopt.

 


Wat kan je verwachten?
Rituelen, ademen & ontspannen, self-care, zelfacceptatie, zelfliefde, zachtheid, humor & plezier. Creativiteit, de rollen die je hebt als (moeder, dochter, vriendin, partner, collega……), lichaamsbewustzijn, meebewegen met wat zich aandient in jezelf, meebewegen met je gezin, meebewegen met de seizoenen, magie & spiritualiteit, vrouwelijkheid & sensualiteit & heel veel chocola!!Jouw oerkracht is de spreekbuis van je ziel. Het vertelt je wat jouw eigen behoeftes zijn. Ze worden soms vergeten als we teveel gericht zijn op de dingen en mensen om ons heen. Onze behoeften herkennenm is 1 ding, er ruimte voor maken kan soms lastig zijn. Om ruimte voor jezelf te maken is het nodig dat je je eigen ruimte volledig inneemt. Jezelf te laten zien en te staan voor wie je bent. Vertrouwen in plaats van aanpassen. ‘Nee zeggen’ als je dat voelt zodat je energie niet weglekt naar dingen en mensen om je heen. ‘Ja zeggen’ tegen dat wat je wel graag in je leven wilt. In je midden zijn, je centrum, waar lichaam en ziel een eenheid zijn. In contact met je hart èn je bekken. Je oerkracht helpt je om daarmee in verbinding te blijven. Jij bent welkom, met alles wat er (wel of niet) is!!!

Liefs Esther & SoniaPraktische info

  • 5 vrijdagochtenden van 9.00 tot 11.30
  • Data: 16/12 2022 & 6/1, 27/1, 24/2, 17/3 2023
  • Locatie: Zuidlaren
  • Uitwisseling: € 45,00 per ochtend (je geeft je op voor de hele reeks en je betaalt het totaalbedrag in 1 keer)
  • inclusief btw/koffie/thee/lekkers

Er is plek voor 10 vrouwen dus aarzel niet te lang!
Heb je vragen of wil je meer info? Bel of mail ons gerust.


Esther Oldenburger (06 11423021-kinesioloog.majime@gmail.com)
Sonia Hoenders (0612802340- soniahoenders@gmail.com)