Over mij


Verwarring

Als jong meisje vond ik de wereld verwarrend. Ik hoorde, zag en voelde van alles maar ik voelde me daarin niet gezien en begrepen. Ik begon er steeds meer van overtuigd te raken dat mijn gevoel niet klopte, ik voelde me eenzaam. Omdat ik een grote behoefte had aan harmonie en ik vaak het tegenovergestelde ervaarde, zette ik mijn antennes ver uit. Ik scande continu de omgeving af om te proberen te voorkomen in vervelende situaties terecht te komen. Ik ging pleasen om liefde te ontvangen en heel erg mijn best doen. En ik probeerde ook regelmatig  te verdwijnen want als ik er niet ben dan voel ik ook niets. Ergens toen besloot ik dat het veiliger was om mijn hartje te sluiten. 
Ik kon mezelf verliezen in dans, muziek maken, toneel en knutselen. Ik verzamelde graag van alles (sigarenbandjes, ansichtkaarten, beeldjes) en ik maakte sieraden. 


Rebelleren

In mijn puberteit ontdekte ik dat er nog een andere optie was, naast pleasen, om gezien te worden: rebelleren! Ik ging naar hardrock concerten, ging drinken en roken en had het ene vriendje na het andere. Met mijn gevoel nog steeds uitgeschakeld, voelde ik niet echt. Ik stopte met school in mijn examenjaar en ging in de kroeg werken. Nog meer roken, drinken en vriendjes. Als ik nu terugkijk op die periode was ik verschrikkelijk eenzaam. Een klein bang meisje met een hele grote mond omdat ze anders niet kon overleven in die wereld. Ik had een relatie met een man die ouder was en niet goed voor mij. Al vele keren had ik het geprobeerd te stoppen maar dat lukte me niet. Alsof ik mezelf gevangen hield.....


keerpunt

Van binnenuit groeide er een ongenoegen met dit leven, ik keek om me heen en besefte dat ik op deze manier niet verder wilde. Ik had een hond opgehaald uit het asiel en voelde me gesterkt door hem aan mijn zijde. Ik weet nog goed dat ik, toen ik de relatie beëindigde, mezelf tegelijkertijd van een afstandje bekeek. Alsof ik niet meer echt onderdeel uitmaakte van die destructieve relatie, ik had me al los gemaakt. Met mijn hond als trouwe metgezel begon er een nieuw hoofdstuk van mijn leven. 


Zoektocht

Ik ging studeren, woonde samen met een vriendin en kreeg een baantje in een restaurant. Na mijn studie Communicatiekunde ging ik een paar maanden voor stage naar Guatemala. Een gevoel van thuiskomen bij de Spaanse taal en de Maya indianen. Toen ik terugkwam maakte ik mijn studie af en ging werken. Maar ik kon mijn draai niet echt vinden. Een baan als communicatiemedewerker, daar moest ik niet aan denken! Wat tijdelijke baantjes, een extra training gevolgd en toen aan de slag als Communicatietrainer bij een commercieel trainingsbureau. In de horecaperiode had ik geleerd om me veel groter voor te doen dan ik was en dat gebruikte ik ook nu om een baan te krijgen. Maar ja, ik hield het er niet lang vol want zo stoer en snel en gevat was ik helemaal niet. Ik ging er stuk en kwam met een burn out thuis te zitten. Ik vond op dat moment dat het bij mijn werkgever lag, ik zag niet dat ik alles zelf creëerde. Uiteindelijk vond ik een beetje wat ik zocht toen ik vrouwen ging begeleiden richting de arbeidsmarkt, eerst in dienst toen vanuit een eigen bureau: assertiviteitstrainingen, loopbaantrainingen en individuele coaching. Daarnaast trainde ik tegelijkertijd vrijwillige brandweermannen in sociale vaardigheden. Dat vond ik een tijdje echt leuk. Maar, dat was het nog niet helemaal. Ik voelde dat ik meer naar mijn lijf moest en koos voor een opleiding Creatieve Therapie. Veel geleerd, veel mee gewerkt vanaf 2011 vanuit mijn eigen bedrijf Centrum de Stip. Eerst vooral met kinderen en toen geleidelijk steeds meer met ouders, volwassenen. Het lichaam vertelt via beeldtaal wat er onbewust leeft. 

 

Ik werk nog steeds met het onderbewuste maar op een nog dieper niveau waarbij ik, naast de beeldtaal, werk met transformatieprotocollen, EFT & tapping, banden transformeren, trance, regressie & reïncarnatie en het quantumveld (Quantum Connection Hypnose Techniek). 


zelfontwikkeling

Op een diep niveau heb ik mezelf ontdekt, ontwikkeld en opgeschoond in de afgelopen jaren. Op het gebied van groei en persoonlijke ontwikkeling heeft er een ware shift plaats gevonden,  zowel persoonlijk als professioneel (voor zover je dat los van elkaar kan zien):

een energetische jaartraining met drakenenergie,

edelsteentherapie,

reiki 1,

chakra training,

training werken met de Maya kalender,

zielsreizen met chocobliss, mdma en san pedro,

cacaoceremonies,

hypnosesessies QHHT en QCHT,

microdosering paddestoelen,

7 sluiers van de liefde,

bekkenmassages,

klankschaalsessies,

Healingsessies

kinesiologie,

homeopathie,

acupunctuur,

neuraaltherapie,

neuro-kinesiologie,

guasha-behandeling,

koudwatertraining,

kundalini- en yinyoga,

familie-opstellingen,

workshops relateren,

kwantum fysica,

Quantum hypnose module 1 en 2

jaaropleiding transformatief coachen.

jaaropleiding .Into me I see
Nei level 1

 

Ik groei door en ontwikkel mezelf steeds verder, ik geniet van de reis. Ook van de diepe pijnlijke stukken. Omdat ik weet dat het me lichter zal maken. 

 

Mijn missie is om ook jou te ondersteunen in dit proces van opschonen, helen en thuiskomen in jezelf.