Transformatief coachtraject


In een transformatief coachtraject gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw vraag of probleem. We werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

 

In ons leven hebben ervaringen en gebeurtenissen invloed op hoe we ons (nu) voelen en gedragen. Vaak zijn we ons daar helemaal niet bewust van. Hierdoor kan het zijn dat de energie niet vrij door je heen kan stromen, dat je je geblokkeerd voelt en dat je je niet vrij voelt in je lichaam, je energie en je leven. 

 

Als de energie niet vrij kan stromen en er blokkades zijn, kan zich dat uiten in frustratie, machteloosheid, onrust, angst, boosheid, verdriet, leegte of pijn. Vaak begrijp je niet waar deze gevoelens vandaan komen omdat de oorzaak in je onderbewuste ligt. 

 

Tijdens de sessies halen we dat wat gezien wil worden en ten grondslag ligt aan de klachten of problemen die je ervaart, naar boven zodat het geheeld kan worden en de energie weer vrij kan stromen. Hiervoor gebruik ik uit de Bridgeman Zelfrealisatiemethode de volgende technieken en methoden:

  • EFT
  • Banden transformeren
  • regressie en reïncarnatie
  • Protocollen
  • Innerlijk kind

Ik werk met een coachtraject met meerdere sessies zodat we op een diepgaand niveau kunnen werken. Naast de bovengenoemde technieken maak ik ook gebruik van creatieve therapie en quantum hypnose. 

 

Je bent welkom! 

Wil je hier graag meer over weten in een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek? Neem dan contact met me op via onderstaande knop


Review transformatief coachtraject

``````

``"Ik moet beginnen met hoe diep dankbaar ik ben voor de reis die we samen hebben afgelegd. Voordat ik aan onze sessies begon, had ik natuurlijk al wat over je gehoord, maar niets had me kunnen voorbereiden op de rust en het vertrouwen dat je uitstraalt. Het is verbazingwekkend hoe je door kon dringen tot de kern van mijn wezen, zonder dat mijn eigen gedachten je in een bepaalde richting konden sturen.

Onze sessies hebben me zoveel bevestiging en inzichten gegeven. Ik wist al dat ik op een pad van heling en spiritualiteit was, maar met jouw hulp voelde dit als het perfecte moment. De thema's eenzaamheid, erkenning, trauma, en het verzachten van mijn harde pantser, kwamen allemaal aan bod en gaven me een nieuw perspectief op wie ik ben en hoe ik op anderen overkom.

De veranderingen in mijzelf zijn zowel subtiel als diepgaand. Fysiek heb ik een verzachting in mijn wezen gevoeld, alsof ik een laagje van mijn beschermende 'ui' heb afgepeld. Mentaal heb ik de bevestiging gekregen van jouw woorden: "Jij kan zeker wel voelen." 

Intellectueel ben ik een vurige zoektocht begonnen naar kennis over chakra's, spiritueel ontwaken en zelfs jouw eigen methoden en opleiding. Er is iets in mij aangewakkerd dat niet meer te stoppen is. Tegelijkertijd heb ik gemerkt dat ik meer ontspannen ben, meer in het nu leef, en bewuster ben van mijn omgeving en relaties.

Elke sessie met jou heeft mij nieuwe inzichten gegeven en bevestigd wat ik diep vanbinnen al wist. Je hebt me laten zien dat het oké is om stappen te zetten in mijn eigen tempo en dat ik de tijd moet nemen om echt in contact te komen met mezelf. Dit pad van transformatie is misschien wel de zwaarste, maar ook de meest lonende reis die ik ooit heb ondernomen.

Ik wil je bedanken voor het zijn van een baken van licht in mijn leven. Jouw vermogen om direct tot de kern te komen en structuur aan te brengen in mijn chaos is ongeëvenaard. Ik ben onderweg naar een diepere, meer authentieke versie van mezelf, en dat is allemaal te danken aan jouw begeleiding en inzicht.

Met diepste dankbaarheid en waardering,"

Marco Voulon


Review transformatief coachtraject

"Ik heb 5 sessie bij Sonia gedaan nadat ik haar heb achterhaald naar aanleiding van een voorbeeld filmpje waarin zij een transformatieve sessie onderging. Wow! Ik was gelijk getriggerd. Ik wilde nu echt wat gaan opruimen, de stukken die mij de grootste belemmering gaven in mijn leven. In ontwikkeling van mijn opgroeiende dochter en mijn angst voor mannen in het algemeen en vooral buiten op straat moest ik eraan geloven. Zo kan ik haar niet de vrijheid en ruimte geven. Zelf me veilig voelen zou ook heel fijn zijn.
Was het makkelijk? Nee, het was rauw en intens. En mijn lichaam pruttelde continu tegen. Wat een weerstand in mijn lijf. Maar onder die modder he? Wat een vrijheid ervaar ik, mijn ooit als angststoornis (GGZ) benoemde ziekte, was mijn 1 sessie weg. Ik ben nu 43 en dit heeft altijd gespeeld in mijn leven. Ook stond ik altijd aan, te hyper, te druk, in staat van overleving. Liep daardoor ook continu leeg, voor mij geen rustig bakje thee op de bank, de oefeningen die ik kreeg zorgen dat ik echt mijn lijf bewoon en mijn hele omgeving is verbaasd hoeveel rustiger ik ben. Ik ook trouwens....
Maar wat had ik nodig van een coach, zuivere verbinding, op gelijke voet, helder en duidelijk, veiligheid om onder hypnose te gaan, geen projecties,. Sonia is oprecht het beste wat me is overkomen, een heerlijk warm mens, staat op gelijke voet en ziet goed wat er nodig is. Wat elke sessie tot een wonderlijke ervaring maakt. En zij bezit als mens de kwaliteiten om je veiligheid te geven en je te begeleiden. Ik ben zo dankbaar dat ik met haar heb mogen werken aan het herstellen van mijn diepste trauma's. 
Ik wens iedereen deze ervaring toe!"
Ilse