Transformatief coachtraject


In een transformatief coachtraject gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw vraag of probleem. We werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

 

In ons leven hebben ervaringen en gebeurtenissen invloed op hoe we ons (nu) voelen en gedragen. Vaak zijn we ons daar helemaal niet bewust van. Hierdoor kan het zijn dat de energie niet vrij door je heen kan stromen, dat je je geblokkeerd voelt en dat je je niet vrij voelt in je lichaam, je energie en je leven. 

 

Als de energie niet vrij kan stromen en er blokkades zijn, kan zich dat uiten in frustratie, machteloosheid, onrust, angst, boosheid, verdriet, leegte of pijn. Vaak begrijp je niet waar deze gevoelens vandaan komen omdat de oorzaak in je onderbewuste ligt. 

 

Tijdens de sessies halen we dat wat gezien wil worden en ten grondslag ligt aan de klachten of problemen die je ervaart, naar boven zodat het geheeld kan worden en de energie weer vrij kan stromen. Hiervoor gebruik ik uit de Bridgeman Zelfrealisatiemethode de volgende technieken en methoden:

  • EFT
  • Banden transformeren
  • regressie en reïncarnatie
  • Protocollen
  • Innerlijk kind

Ik werk met een coachtraject met meerdere sessies zodat we op een diepgaand niveau kunnen werken. Naast de bovengenoemde technieken maak ik ook gebruik van creatieve therapie en quantum hypnose. 

 

Je bent welkom! 

Wil je hier graag meer over weten in een gratis en vrijblijvend (telefonisch) gesprek? Neem dan contact met me op via onderstaande knop