Jaartraining heART & SOUL

reconnecting to your inner self


De jaartraining  Art & Soul, reconnecting to your innerself is een prachtig programma, gekoppeld aan de seizoenen waarin we werken met rituelen, ceremonies, krachtige intenties, stromende creativiteit en onze vrouwelijkheid. De training wordt gegeven voor de heART & SOUL sisters.

 


seasonal celebration


wie zijn de HEart & soulsisters?

Sonia Hoenders & wendie Hoenders

Sonia is creatief therapeut voor kinderen &  jongeren en het hele gezin sinds 2011 & sinds kort transformatief coach voor volwassenen. Ze werkt met creatieve werkvormen, innerlijke kind thema's, regressie- en reïncarnatietechnieken, hypnose, EFT, touch of matrix, edelsteentherapie en Maya wijsheid. 

Wendie is erkend Gezins- en Kindercoach, docent beeldende vorming en Luisterkindtrainer met een eigen praktijk. Ze geeft ademsessies, rite of the womb, training luisterkind en ze maakt prachtige soulportraits. meer info vind je op haar website www.wendieluistert.nl

 

 


Wij hebben zelf ervaren hoe helend het werken met beelden kan zijn en hoe veel ruimte, vrijheid, plezier en vreugde dit kan brengen. Op een dieper niveau heeft het ons geholpen oude pijn te helen en vertrouwen en veiligheid te vinden binnen in onszelf. 


Wat levert deze jaartraining jou op?

·           Verbinding met jezelf en andere vrouwen

 

·       Diepe connectie met de seizoenen en de natuur

 

·        Innerlijke rust en heling

 

·       Meer energie, kracht en zelfvertrouwen

 

·       Opsporen en loslaten van niet dienende overtuigingen en gedragingen

 

·       Her-verbinden met je hart 

 

·       Genieten van het her-ontdekken en het stromen van je creativiteit

 

·       Vieren van je vrouwelijkheid

 

·       Leren manifesteren vanuit je essentie 

 


wat houdt het in?

 • Een jaartraining voor vrouwen, opgebouwd rondom de seizoenen en geïnspireerd door verschillende godinnen. Een jaar zowel afzonderlijk als met elkaar waarin we een reis maken in en door ons lichaam naar de volheid van het leven.    
    
 • Voor de start van elke seizoensdag ontvang je een tas met seizoensgebonden geschenken en symbolen ter inspiratie op en ondersteuning van de dag die erop volgt.

 • 5 live dagen met rituelen, ceremonies en creatieve processen waarbij wij gebruik maken van verschillende methodes waaronder (geleide) meditatie, visualisatie, de kracht van gedachten, ademwerk, systemisch en energetisch werk, innerlijke kindwerk en veel verschillende creatieve werkvormen.

 • Een besloten facebookpagina waarin gedeeld mag worden en waarin wij zullen reageren op jullie berichten. Ook inspirerende opdrachten, links en thema's zullen hierin worden gedeeld. 

 • De mogelijkheid om tijdens de gehele jaartraining contact met ons te hebben via mail of facebook. Mocht het nodig zijn om dieper op zaken in te gaan, bieden we individuele begeleiding.

 • Elke live dag maak je een creatief werk wat mee naar huis gaat en wat je verder ondersteunt en inspireert in je proces.

voor wie?

Voor alle vrouwen die

 • willen leven vanuit zelfliefde en innerlijke kracht

 • meer verbinding wensen met zichzelf en anderen

 • hun vrouw zijn willen vieren   
   
 • op zoek zijn naar verdieping en zelfheling

 • af willen rekenen met hun innerlijke saboteurs en het leven graag voluit willen leven

 • meer in hun lichaam aanwezig willen zijn en willen genieten van het leven

 • behoefte hebben aan samen zijn, samen voelen, samen lachen en het leven vieren

 • hun creativiteit willen laten stromen en willen leren te manifesteren vanuit hun essentie  

Tijdens de training vormt het aangaan van je persoonlijke innerlijke reis, in de bedding van de groep, de basis. De nadruk ligt op het vergroten van je aanwezigheid hier op aarde en het her-ontdekken van je eigen creativiteit en kracht. Onze manier van werken kenmerkt zich door voelen. We stimuleren je op een veilige manier om je open te stellen en te ontdekken wat je voelt. Daarbij word je uitgenodigd om patronen te doorbreken die jou niet meer dienen. Je creativiteit en energie zal meer stromen op alle levensgebieden en uiteindelijk in je manifestatie in de wereld. 


Wanneer?

Deze jaartraining is geweest. 
Hou de site in de gaten voor nieuwe data.