Wil je meedoen aan de volgende vrouwencirkel die start na de zomer in 2024 dan kun je je alvast opgeven zodat je zeker bent van een plekje! 


 

Vrouwencirkel innerlijke wijsheid

2024

 

Waar vrouwen samenkomen, ontstaat magie!!!

 

We halen de wijsheid terug die in ons zit. Herinneren ons hoe we onszelf kunnen gronden, helen, beschermen en opschonen met rituelen, sacred cacao, ademen, de kracht van natuurwijsheid, bekrachtigingen en de wijsheid van het lichaam.

En! Je ontvangt elke bijeenkomst mooie producten die je hierbij ondersteunen.

 


Reconnect to your inner female wisdom

Vrouwencirkels zijn er altijd al geweest, vooral in de oude culturen waar de vrouwen traditioneel samenkomen om elkaar te ontmoeten en elkaar te ondersteunen bij belangrijke gebeurtenissen. Hier in het Westen lijkt deze traditie nagenoeg verloren te zijn gegaan en dat is jammer want waar vrouwen elkaar ontmoeten, vindt magie plaats! Gelukkig zijn er weer steeds meer magische cirkels waar je je bij aan kunt sluiten.

Door alleen al bij elkaar te zitten, connecten we vanuit onze buik en ons bekken en gaat de energie stromen. In de magische cirkel kunnen we voelen, verbinden, delen & helen en vanuit kwetsbaarheid, gelijkwaardigheid en openheid ruimte geven aan gedachten en gevoelens.

 


De rituelen en ceremonies worden begeleid door intuïtieve muziekinstrumenten, lichaamsoefeningen en dans, ademsessies en meditatie. In de cirkel maken we werkelijk contact met elkaar en we gebruiken sacred caco om op een zachte liefdevolle manier de diepte in te gaan.  

 

In een druk bestaan raast het leven soms erg snel voorbij: kinderen, werk, partner, sociale relaties, familie, allerlei verplichtingen. En daarnaast hebben we allerlei overtuigingen en ideeën over hoe we moeten zijn, wat we moeten kunnen, waar we aan moeten voldoen.

 

In de magische vrouwencirkel kunnen we terugkomen bij onszelf en onszelf leren kennen door middel van de andere vrouwen. We creëren ruimte voor en in onszelf, de energie verstilt en komt tot rust. En in deze verstilling kunnen we weer voelen, verbinden en zijn.Velen van ons herinneren ons of hebben een diep weten dat er oeroude wijsheid in ons schuilt. Dat we instinctief weten en diep verbonden zijn met de natuur en haar wijsheid. Dat we er ooit vanzelfsprekend op vertrouwden en mee konden werken. Laten we die kennis her-activeren. Door ons weer te verbinden met dat wat we ooit wisten.

Informatie 

Er start een nieuwe cirkel op de volgende data:

Data in 2024:

11 februari

3 maart

24 maart

21 april

29 juni (zaterdag)

 

Tijden:
Start cirkel om 9.30 (binnenlopen vanaf 9.15) tot 13.30. Om 13.30 eten we samen een soepje.  

 

Deelname en Investering:

Je geeft je op voor de hele reeks, je mag per keer betalen.
€ 74,00 per keer
(inclusief cacao, alle creatieve materialen, goodiebag, soep en BTW)